~Tips

Op deze pagina wat Tips voor je spel op Howrse!
Oproep: Heb je zelf nog tips voor op deze pagina? Laat het even weten!

~ Algemene Tips
- Volg de quests & doelen. Hiermee leer je het spel helemaal kennen & je krijgt er leuke en handige beloningen voor!
- Wees zuinig op de pasjes die je in het spel gratis krijgt: voor sommige doelen moet je Zwarte Markt-items kopen en het zou natuurlijk jammer zijn als je die doelen niet kon doen!
- Als je een vraag hebt en deze wilt stellen op het forum, gebruik dan eerst de zoekfunctie om te kijken of jouw vraag al eerder gesteld is en al beantwoord is. Zo worden er minder onnodige topics gemaakt.
- Wees voorzichtig met de informatie over jezelf die je op je profiel zet. Houd je adres, woonplaats, telefoonnummer, school, manege enzo geheim, want er zitten nou eenmaal mensen met verkeerde bedoelingen op internet.
- Het aantekeningenboekje vind je bij je berichten. Hier kun je bijvoorbeeld je fokplan of andere dingen die je wilt onthouden neerzetten. Het aantekeningenboekje is helemaal privé, niemand kan het lezen! :)
- Als je Zwarte Markt-items hebt die je niet nodig hebt, kun je ze ruilen met andere spelers tegen spullen die je wel wilt hebben. Je kunt op je profiel zetten wat je wilt ruilen, en je kunt op de profielen van andere spelers kijken of ze willen ruilen.
- Als je een paard wilt verkopen op de veiling maar niet zeker weet wat hij waard is, kijk dan even rond op de veiling. Kies geen te hoog bedrag voor je paard, want dan zal niemand genoeg geld hebben om hem/haar te kopen. Je kunt ook kijken op de onderhandelingspagina (Handel -> Onderhandeling). Hier kun je een advertentie zetten, zodat mensen weten dat je paard te koop is en ze een bod kunnen doen. Dan weet je ongeveer hoeveel geld mensen voor je paard overhebben. Als je je paard op de veiling zet, kun je wat extra informatie over je paard toevoegen. Vertel hierin de goede punten van je paard, en waar je paard het meest geschikt voor is.

~ Tips voor je presentatie
- Als je een mooie presentatie wilt met plaatjes enzo, ga je naar www.horse-lover-layouts.com en er zijn nog meer van dat soort sites! ~Weet jij zo'n site? Laat het even weten, dan zet ik hem erbij!~
- Je presentatie is best wel belangrijk en heel handig: Je kunt er iets over jezelf vertellen, zodat mensen een indruk van je krijgen, je kunt er vertellen wat je met je fokkerij en manege wilt bereiken, reclame maken voor je manege, paarden die te koop staan, je kunt er Zwarte Markt-items ruilen en nog véél meer!
- Houd je presentatie overzichtelijk, zorg dat hij niet te druk word. Dan is hij voor mensen aantrekkelijker om te lezen.
- Gebruik duidelijke kopjes voor de 'hoofdstukjes' op je pagina, of zet er lijnen tussen. Gebruik hierbij wel steeds hetzelfde soort lijn, dan blijft het overzichtelijk.
- Het is leuk om kleur te gebruiken, maar niet teveel verschillende, dan word je presentatie erg druk.
- Je kunt een bezoekersteller op je profiel zetten, dan kun je zien hoeveel mensen er op je profiel zijn geweest! ~Weet jij een site waar je zo'n bezoekersteller vandaan kunt halen? Laat het even weten, dan zet ik hem erbij!~

~ Meer Tips komen nog! ~